Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς: Οι πιο… ψωνισμένοι ποδοσφαιριστές στον πλανήτη (photos)

Κριστιάνο Ρονάλντο

“Αν ήταν όλοι στο επίπεδό μου, θα ήμασταν πρώτοι”, είπε χωρίς να το σκεφτεί και ιδιαίτερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο μετά το 0-1 της Ατλέτικο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, που σήμανε και την τρίτη συνεχόμενη νίκη της ομάδα του Σιμεόνε στο συγκεκριμένο γήπεδο για την Primera Division.

Με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, μαζέψαμε τις πιο… ψωνίστικες ατάκες που έχουν ειπωθεί ποτέ από ποδοσφαιριστές. Απολαύστε τις:

Eric Cantona: “Δεν είμαι ένας απλός άνθρωπος. Είμαι ο Καντονά”

Arjen Robben: “Αν ήμουν προπονητής, ξέρω τι θα έκανα την Τρίτη. Θα έβαζα τον εαυτό μου να παίξει”.

George Best: “Αν είχα γεννηθεί άσχημος κανείς δεν θα ήξερε τον Πελέ”.

Nicklas Bendtner: “Αν με ρωτήσεις για το αν είμαι ένας από τους καλύτερους στράικερς στον κόσμο, θα σου απαντήσω ναι, γιατί το πιστεύω”.

Diego Maradona: “Εάν ο Πελέ νομίζει ότι είναι ο Μπετόβεν του ποδοσφαίρου, εγώ λόγω πάθους είμαι ο Ρον Γουντ, ο Κίθ Ρίτσαρντς και ο Μπόνο του ποδοσφαίρου”.

Mario Balotelli: “Μόνο ο Μέσι είναι καλύτερος από μένα”.

Zlatan Ibrahimovic: “Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς εμένα δεν είναι άξιο παρακολούθησης”.

Robinho: “Είμαι σπέσιαλ ποδοσφαιριστής και θέλω να είμαι χαρούμενος όταν παίζω”.

Didier Drogba: “Η ψηφοφορία δεν εξαρτάται από εμένα, αλλά αν δεν κερδίσω το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Premier League, θα απογοητευτώ”