Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Γέννησε πρόωρα η Κλόε Καρντάσιαν μετά το σκάνδαλο με τον σύντροφό της

τρισταν-κλοε-καρντασιαν

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Κλόε Καρντάσιαν, μία ημέρα μετά τα βίντεο που κυκλοφόρησαν με πρωταγωνιστή τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, Τρίσταν Τόμσον να φιλάει άλλες γυναίκες.

Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα, η ριάλιτι σταρ είχε πρόωρες συσπάσεις και όλοι περίμεναν πως θα γεννήσει ανά πάσα στιγμή, έπειτα από το σοκ που υπέστη.

Η Κλόε θέλησε να επιστρέψει αμέσως στην έπαυλή της στο Λος Άντζελες, ωστόσο ο γιατρός της το απαγόρεψε λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της. Συνεπώς, παρέμεινε αναγκαστικά στο Κλίβελαντ, όπου ο Τρίσταν ζει μόνιμα και αγωνίζεται στην ομάδα των Καβαλίερς.

Στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η μητέρα της, Κρις Τζένερ, η οποία ταξίδεψε εκεί προκειμένου να παρηγορήσει και να ηρεμήσει την κόρη της.

Η οικογένεια της 33χρονης είναι εξαγριωμένη με τον μπασκετμπολίστα του NBA και αμέσως σταμάτησαν να τον ακολουθούν σε όλα τα social media.

Τρίσταν Τόμσον και Κλόε Καρντάσιαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάνδαλο στο Χόλιγουντ: Ο Τρίσταν Τόμσον απάτησε την ετοιμόγεννη Κλόε Καρντάσιαν (video) 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kim Kardashian West: Η οικογενειακή φωτογραφία που έγινε viral

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Madonna και Kim Kardashian ενώνουν τις δυνάμεις τους στο χώρο της ομορφιάς (pics)