Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Fashion

Επτά εντυπωσιακά μακιγιάζ για τα γιορτινά σας βράδια

βάψιμο

Εντυπωσιακά βαμμένα μάτια, χείλη κόκκινα έτοιμα για φίλημα, σκιές που λάμπουν, ιλιγγιώδεις βλεφαρίδες, γυαλάδες στα μάγουλα… Τα βράδια μας πλέον χρειάζονται λάμψη και μυστήριο κι εμάς έτοιμες να καταπλήξουμε στα γιορτινά πάρτυ. Δείτε τα πιο εντυπωσιακά γιορτινά μακιγιάζ και υιοθετήστε αυτό που σας εμπνέει…

1. Red lips

Tα κόκκινα χείλη είναι τα αγαπημένα μας (και) αυτή την εποχή. Δίνουν λάμψη σε όλο το πρόσωπο, είναι θηλυκά και σέξυ. Επιλέξτε το κόκκινο που σας ταιριάζει και τονίστε το σχήμα των ματιών σας με μαύρο ή καφέ μολύβι.

2. Έντονο eye liner 

Εμπνευσμένο από τα 60ς το μακιγιάζ αυτό είναι τόσο εντυπωσιακό μέσα στην απλότητά του… Γραμμή έντονη στα μάτια με ανοδική γωνία στην άκρη. Σκιά σε γήινη απόχρωση (αποφύγετε τις μεταλλικές για πιο smooth αποτέλεσμα), μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες και κραγιόν που απλώς θα τονίσει το φυσικό χρώμα των χειλιών.

3.  Gold smokey eyes

Επιλέξτε χρυσές αποχρώσεις και παίξτε με τα σχήματα. Απλώστε την μέχρι το κόκαλο και δώστε ένταση με μαύρη σκιά τόσο στη γωνία, όσο και στο εσωτερικό του ματιού. Πολλή, πολλή μάσκαρα είναι αναγκαία. Και τα χείλη; Περασμένα απλώς μ΄ένα λιπ γκλος.

4. Blue smokey 

Τα έντονα μάτια σ΄ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ γίνονται smokey, απλώς σ΄αυτή την περίπτωση παίζουμε με το χρώμα. Μπλε ή μωβ σκιά, ανάλογα με το χρώμα των ματιών σας, περασμένη στο πάνω αλλά και στο κάτω βλέφαρο, μαύρο μολύβι για να τονιστεί στο σχήμα (και μέσα στα μάτια) και αρκετή μάσκαρα. Τα χείλη σε φυσικούς τόνους.

5. Drama eyes 

Αυτό το μακιγιάζ είναι τολμηρό, με στοιχεία 60ς αλλά και πανκ. Οι fashionistas θα το λατρέψουν. Έντονες γωνίες καθόλου σβησμένες με μαύρη σκιά που μεγαλώνει φοβερά τα μάτια, μεταλλική σκιά στο κινητό βλέφαρο και δεν θ΄ασχοληθείτε καθόλου με το τι θα φορέσετε. Ένα μικρό μαύρο φόρεμα θα είναι υπεραρκετό!

6. Black smokey eyes 

Το black smokey eyes μακιγιάζ το λατρεύουμε. Απλώς αυτόν τον χειμώνα η τάση είναι να μην φαίνεται πολύ προσεγμένο και δουλεμένο το άπλωμα στη σκιά. Γι αυτό κι επιβάλλεται να βάλετε και στο κάτω βλέφαρο. Φυσικά τα χείλη, άχρωμα.

7. Metallic 

Οι τόσο μοδάτες μεταλλικές αποχρώσεις, που μπαίνουν στην εσωτερική γωνία του ματιού κι απλώνονται παντού. Η γωνία, για να “σηκωθεί” το βλέμμα πρέπει να “δουλευτεί” με γκρι ή μαύρη σκιά.

Πηγή: womannow.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέντε γιορτινά μακιγιάζ με έντονο κραγιόν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βραδινό μακιγιάζ: 12 εντυπωσιακές ιδέες για τις γιορτές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο βραδινό μακιγιάζ ματιών βήμα βήμα: Purple smokey eyes