Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Επιτέλους! Η Khloe Kardashian παραδέχθηκε την εγκυμοσύνη της (pic)

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Khloe Kardashian επιβεβαίωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης της, που τόσο καιρό έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

Η 33χρονη φωτογραφήθηκε, κρατώντας την κοιλιά της μαζί με τον αγαπημένο της, τον 26χρονο Tristan Thompson. Οι δυο τους που περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού πόζαραν για το πιο τρυφερό στιγμιότυπο της ζωής τους και η Khloe έγραψε στη λεζάντα: «Το μεγαλύτερό μου όνειρο έγινε πραγματικότητα. Περιμένουμε μωρό. Περίμενα και αναρωτιόμουν αλλά ο Θεός ήξερε τι έκανε. Του είχα εμπιστοσύνη και ήμουν υπομονετική. Είναι στιγμές που δεν μπορώ να πιστέψω ότι η αγάπη μας δημιούργησε ζωή. Tristan, σε ευχαριστώ που με αγαπάς με για τον τρόπο που το κάνεις. Σε ευχαριστώ που με έχεις σαν βασίλισσα. Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω όμορφη όπως και να είμαι. Αλλά πάνω από όλα, σε ευχαριστώ που θα με κάνεις μαμά…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: The Voice: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρόνος στον Αιγόκερω για τα επόμενα τρία χρόνια! Πώς επηρεάζει τα ζώδια;