Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκάλυψε για τις σχέσεις της στη Ναταλία Γερμανού (video)

Μενεγάκη-Γερμανού

Ελένη Μενεγάκη και Ναταλία Γερμανού

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων μίλησε για τις σχέσεις της. Η παρουσιάστρια ρώτησε την Ναταλία πως γίνεται να διατηρεί τόσο φιλικές σχέσεις με όλους τους πρώην της, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε και η ίδια πως νιώθει για το θέμα αυτό.

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε ότι θεωρεί φυσιολογικό να έχει φιλική σχέση με τους πρώην συντρόφους της και μπορεί και μιλάει, αλλά και να τους στηρίζει, κάτι που η Ελένη Μενεγάκη θεώρησε περίεργο.

Η Ελένη απάντησε ότι, «Υπήρξα και ελεύθερη, δεν κράτησα με κανέναν πρώην μου “γιατρέ μου” φιλική σχέση, με κανέναν. Πώς με βλέπετε γυαλίζει το μάτι μου; Ούτε μου περνούσε από το μυαλό μου ότι θα είναι ο πρώην μου φίλος μου… Το μόνο που αισθανόμουν όταν χώριζα είναι ότι με τον άλλον δεν πρέπει να έχω καμία άλλη σχέση…».

Η Ναταλία της εξήγησε πως δεν περνά από το ένα στάδιο αμέσως και δεν την καταλαβαίνει και η Ελένη της απάντησε: «Πάρε μου και το σφυγμό. Δεν ξέρω, ανησυχώ έτσι όπως με κοιτάς. Έτσι την έχω πάει τη ζωή μου έως και σήμερα…»

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τη σχέση Βασάλου – Βαλαβάνη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Σε ποιους προορισμούς ταξιδεύουν για τα Χριστούγεννα (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελένη Μενεγάκη: Η απόφαση του δικαστηρίου για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Τάνιας Ιακωβίδου