Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Δείτε πόσο θα πωληθεί η Jaguar του Λύκου της Wall Street σε λίγες ώρες

Μια Jaguar E-Type που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία  «Ο Λύκος της Wall Street» του Martin Scorsese, θα πωληθεί σε δημοπρασία του οίκου Bonhams στις 5 Ιουνίου στο Greenwich Concours d’Elegance. Στην ταινία, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι η πρώτη μεγάλη αγορά που έκανε ο χαρακτήρας που υποδυόταν ο Leonadro di caprio, ο διαβόητος trader της Wall Street, αμέσως μόλις αποκτά επιτυχία στην καριέρα του ως χρηματιστής.

Το σπορ αυτοκίνητο, θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα που σχεδιάστηκε ποτέ και αποτελεί τον λόγο που ένας εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας, ο Donnie Azoff (Jonah Hill) προσεγγίζει τον Belfort(Leonardo di Caprio) και τον ρωτά για μια θέση εργασίας.

Ο Belfort θα αντικαταστήσει τελικά την Jaguar με ένα λευκό Ferrari Testarossa και, στη συνέχεια με ένα δύσμοιρο Lamborghini Countach. Το αυτοκίνητο στην πραγματικότητα  είναι σειράς I XKE – 1962- με εξακύλινδρο κινητήρα κάτω από το μακρύ του καπό.


Το αυτοκίνητο εκτιμάται ότι θα πωληθεί 150.000$ έως 175.000$. Αυτό είναι το δεύτερο αυτοκίνητο που θα βγει φέτος σε δημοπρασία και που έχει συνδεθεί με την ταινία “Wolf of Wall Street”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/article-giati-i-latris-tis-kolimvisis-egkatalipoun-tis-pisines-afto-ine-to-neo-trend/50675