Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Χάρι και Μέγκαν: Αυτό που δεν πρόσεξε κανείς στα επίσημα πορτρέτα του βασιλικού γάμου

μεγκαν-μαρκλ-πριγκιπας-χαρι-παρανυφακια-πορτρετο

Το προηγούμενο Σάββατο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ σε μία εντυπωσιακή τελετή, που παρακολούθησε ολόκληρος ο πλανήτης.

Μόλις χθες, το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα τα επίσημα πορτρέτα του γάμου με τους νεόνυμφους και την βασιλική οικογένεια. Αν και έλειπε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, που έφυγε από τη ζωή πριν από 21 χρόνια, ένα κομμάτι της υπήρχε καθ’ όλη τη διάρκεια της μεγάλης ημέρας του γιου της.

Η ανθοδέσμη της Μέγκαν αποτελούνταν από τα αγαπημένα λουλούδια της πριγκίπισσας της Ουαλίας, τα οποία μάζεψε ο Χάρι από τον κήπο της, ενώ η αδελφή της Νταϊάνα απηύθυνε έναν συγκινητικό λόγο στην τελετή εκπροσωπώντας την οικογένειά της.

Ωστόσο, αυτό που δεν πρόσεξε κανείς ήταν μία μικρή λεπτομέρεια στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Παλάτι. Ο λόγος για τις πολυθρόνες, που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που κάθεται η βασιλική οικογένεια. Πρόκειται για την ίδια πολυθρόνα που καθόταν η Νταϊάνα με τον μικρό τότε Χάρι στην βάφτισή του.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Χάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επεισόδιο στο Λονδίνο με τον ανιψιό της Μέγκαν Μαρκλ την ημέρα του γάμου της

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Κυκλοφόρησαν οι επίσημες φωτογραφίες από τον γάμο της χρονιάς

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ τίμησαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο γάμο τους