Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Balmain-ια: Παγκόσμια υστερία για τη νέα συλλογή στα Η&Μ

Χαμός σε Ευρώπη και ΗΠΑ μετά από την παρουσίαση της πολυαναμενόμενης συλλογής του οίκου Balmain, για λογαριασμό της εταιρείας ρούχων H&M, με μεγάλες ουρές έξω και μέσα στα καταστήματα ενώ δεν έλειψαν και οι συμπλοκές μεταξύ των καταναλωτών. Από το διεθνές “πάρτυ” δεν ήταν δυνατόν να λείψει και η  Ελλάδα. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Μέσα σε λίγες ώρες, αντικείμενα της συγκεκριμένης συλλογής εμφανίστηκαν στο eBay. Το βελούδινο φόρεμα του οίκου, που φορέθηκε από την ετεροθαλή αδερφή της Kim Kardashian, Kylie Jenner, πωλήθηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα δημοπρασιών για £600, τιμή διπλάσια από την αρχική του.

Η φρενίτιδα του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, κάνοντας ανάρπαστα όλα τα ρούχα τις συλλογής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το σκούρο μπλε γυναικείο τοπ, που έχει  φορεθεί από πολλές σταρ, το οποίο από £79,99 πού ήταν η αρχική του τιμή, δημοπρατήθηκε σε απευθείας σύνδεση για £400.

Η συλλογή, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στην εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης τον περασμένο μήνα, είναι διαθέσιμη σε περίπου 250 καταστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο, και φυσικά και στη χώρα μας.

Δείτε το video: