Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Bons Vivants

Αντζελίνα Τζολί: Αυτή είναι η σουίτα όπου έμεινε στην Ηλεία – Κοστίζει 3.000 ευρώ την ημέρα

H Αντζελίνα Τζολί ως Μαρία Κάλλας

Αντζελίνα Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί συζητήθηκε όσο λίγα πρόσωπα τις τελευταίες μέρες αφού βρέθηκε στη χώρα μας για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria» που αφορά τη ζωή της Μαρίας Κάλλας.

Η 48χρονη ηθοποιός ολοκλήρωσε τα γυρίσματα σε θέατρο στον Πύργο και την Τετάρτη έφυγε από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, η Αντζελίνα Τζολί, όσο ήταν στον Πύργο για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, έμεινε στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Aldemar Resort στη Σκαφιδιά.

Εμεινε στην πολυτελή προεδρική σουίτα Phaidra η οποία κοστίζει 3.000 ευρώ την ημέρα.

Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, η Phaidra Suite είναι η ιδανική επιλογή διαμονής για όσους δεν συμβιβάζονται όταν πρόκειται για τις διακοπές τους. Κάθε πτυχή αυτής της πολυτελούς σουίτας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την κομψότητα. Αυτή η χαλαρωτική σουίτα μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα άτομα και διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις και υπηρεσίες φιλοξενίας πέντε αστέρων. Η σουίτα Φαίδρα διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το ένα με γραφείο, σαλόνι με τραπεζαρία και δύο πολυτελή μαρμάρινα μπάνια με τζακούζι ή/και ντους. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα απολαύσουν την ιδιωτική τους πισίνα και την επιπλωμένη βεράντα, με εκπληκτική θέα στην ακτή και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζολί πήγε αρκετές φορές και στο Κατάκολο όπου βρίσκεται ήδη η θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση «Christina O».

Η επιλογή της θρυλικής θαλαμηγού που άνηκε κάποτε στον εφοπλιστή δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς η Μαρία Κάλλας είχε ζήσει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, στο πλευρό του Ωνάση.

Διαβάστε επίσης:

Αντζελίνα Τζολί: Τα γυρίσματα στην Ηλεία και η θρυλική θαλαμηγός του Αριστοτέλη Ωνάση
Atelier Jolie: Νέο επιχειρηματικό project για την Αντζελίνα Τζολί