Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Αναστασία Καίσαρη – Thomas Persy: Βάφτισαν την κόρη τους στο Ψυχικό – Σήμερα το φαντασμαγορικό πάρτι

Thomas Persy και Αναστασία Καίσαρη

Thomas Persy και Αναστασία Καίσαρη

Τη δευτερότοκη κόρη τους, Βικτώρια βάφτισαν η Αναστασία Καίσαρη και ο Thomas Persy.

Η κόρη του «βασιλιά» των κοσμημάτων, Κώστα Καίσαρη και ο βελγικής καταγωγής επιχειρηματίας βάφτισαν την κόρη τους στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών που βρίσκεται στο Ψυχικό, εντός του Κολλεγίου Αθηνών, όπως μεταδίδει το TLife. Η μικρή πήρε το όνομα Βικτώρια.

Σήμερα, όπως είναι γνωστό, θα ακολουθήσει ένα εντυπωσιακό πάρτι σε ειδικό χώρο του ΟΑΚΑ, με φόντο το φωτισμένο στέγαστρο του Καλατράβα.

Φημολογείται ότι έχουν σταλεί περισσότερες από 200 προσκλήσεις. Τη διακόσμηση έχει αναλάβει η Φαίη Βαλλίδη, η οποία αναμένεται να στήσει ένα μυθικό σκηνικό που θα παραπέμπει σε παιδικό παραμύθι.

Αναστασία Καίσαρη – Thomas Persy: Οι δύο γάμοι και η χολιγουντιανή δεξίωση

Η Αναστασία Καίσαρη και ο Thomas Persy έχουν ακόμη ένα κοριτσάκι, την 3,5 ετών Χριστιάννα, η οποία πήρε το όνομά της από τη γιαγιά της και σύζυγο του κοσμηματοπώλη, Κώστα Καίσαρη.

Thomas Persy και Αναστασία Καίσαρη

Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του «θρυλικού» κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Thomas Persy τον Δεκέμβριο του 2019.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε δύο γάμους, καθώς ο γαμπρός είναι καθολικός.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα.

Thomas Persy και Αναστασία Καίσαρη

Η δεξίωση έγινε σε πρώην αποθήκη της αμερικανικής βάσης του Ελληνικού, η οποία αναδιαμορφώθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο χαρμόσυνο γεγονός, θυμίζοντας πλατό του… Hollywood.

Διαβάστε επίσης: