Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

7 τρόποι για να χάσετε βάρος γρήγορα

άσκηση κιλά

Θέλετε να χάσετε μερικά κιλά που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, κάνετε δίαιτα, τη χαλάτε και πάλι από την αρχή. Τι μπορείτε να κάνετε για να χάσετε βάρος χωρίς να κάνετε δίαιτα; Εμείς σας προτείνουμε μερικούς τρόπους που αν τους ακολουθήσετε σίγουρα θα δείτε μεγάλη διαφορά στο σώμα σας.

1. Μειώστε τις εξόδους σας σε εστιατόρια

Αν συνηθίζετε να τρώτε συχνά έξω, ακόμη κι αν προσέχετε διαρκώς τι τρώτε, ίσως για ένα διάστημα θα πρέπει ν΄αλλάξετε συνήθειες. Γιατί σ΄ένα εστιατόριο οι πειρασμοί είναι πολλοί. Προσπαθήστε λοιπόν να μειώσετε τις εξόδους σας σε εστιατόρια σε μία φορά την εβδομάδα και όταν είστε εκεί, προσέχετε τι τρώτε!

2. Μην έχετε στα ντουλάπια σας απαγορευμένες τροφές

Τσιπς, σοκολάτες, ζαχαρωτά κι όλα αυτά που θέλουμε να τσιμπολογήσουμε σε στιγμές που δε νιώθουμε καλά, αν δεν τα έχουμε στην κουζίνα μας δεν θα μπούμε καν στον πειρασμό, οπότε δεν θα χαλάσουμε τη δίαιτά μας.

3. Μην παραλείπετε ένα πλήρες πρωινό

Πολλές από εμάς όταν κάνουμε δίαιτα θεωρούμε πως αν πιούμε το πρωί έναν σκέτο καφέ, έχουμε γλιτώσει θερμίδες. Οι διαιτολόγοι όμως θεωρούν πως αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Γιατί έτσι δεν ενεργοποιείται ο μεταβολισμός για να γίνει καύση του λίπους και πολύ γρήγορα θα πεινάσουμε. Έτσι λοιπόν ένα πλούσιο πρωινό με δημητριακά, φρούτα, χυμό ή μια φέτα μαύρο ψωμί, γαλοπούλα κι άπαχο τυρί είναι ο,τι πρέπει για την εκκίνηση της μέρας μας.

4. Ασκηθείτε έστω και για λίγη ώρα

Το πρόγραμμά σας είναι φορτωμένο. Υπάρχουν μέρες που δεν γίνεται εξαιτίας των υποχρεώσεών σας να παρακολουθήσετε ένα ωριαίο μάθημα στο γυμναστήριο. Μην το βάζετε κάτω. Αν έχετε έστω και 20 λεπτά, πηγαίνετε να κάνετε διάδρομο ή να περπατήσετε στο δρόμο. Ενώ βλέπετε τηλεόραση κάντε λίγο σκοινάκι ή κοιλιακούς. Κάντε το σώμα σας να ενεργοποιηθεί.

5. Δημιουργήστε τις συνθήκες που σας αρέσουν για να γυμναστείτε

Μπορεί να πηγαίνετε τα βράδια βόλτες για γρήγορο περπάτημα με τις φίλες σας ή να γεμίσετε το ipod σας με τα αγαπημένα σας τραγούδια που θα κάνουν το χρόνο που γυμνάζεστε στον διάδρομο ή στο ελλειπτικό, να περνάει γρήγορα και ευχάριστα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανοιξιάτικοι συνδυασμοί με τζιν παντελόνι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλες οι τάσεις στα παπούτσια για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2018

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς θα φορέσεις και με τι θα συνδυάσεις το τζιν πουκάμισο