Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

5 πράγματα που θεωρείς σέξι αλλά δεν είναι

sexy

Δεν είναι δύσκολο να κατακτήσεις έναν άνδρα. Αρκεί αυτό που πραγματικά είσαι να είναι αυτό που θέλει κι εκείνος. Η γοητεία δεν κρύβεται πίσω από υπερβολές, από “κόλπα”. Είναι η αλήθεια μας. Αυτή που εκπέμπεται από ένα ειλικρινές χαμόγελο, από μια αυθόρμητη κίνηση, από μια αφοπλιστική κουβέντα. Υπάρχουν στοιχεία στην γυναικεία συμπεριφορά που εκλαμβάνονται ως απωθητικά από το άλλο φύλο. Μεγάλη μερίδα γυναικών, πάλι, τα θεωρεί σέξι.

Μπορεί να το φοράς είτε από συνήθεια, είτε για να καλύψεις την κακοσμία, είτε γιατί πιστεύεις ότι σαγηνεύει. Μέγα λάθος. Οι άνδρες το θεωρούν έως και ενοχλητικό!

Το κυνήγι των likes είναι αναπόφευκτο φαινόμενο μετά την εμφάνιση των social media στην καθημερινή μας ζωή. Αν πιστεύεις ότι το να γεμίζεις το προσωπικό σου προφίλ με αφιερώσεις, υπονοούμενα, φωτογραφίες που σχολιάζονται ποικιλοτρόπως από άνδρες είναι κάτι που θα του κινήσει το ενδιαφέρον, κάνεις λάθος.

Αν πίνεις νιώθοντας την ανάγκη να εντυπωσιάσεις, τότε, να ξέρεις ότι τον στόχο σου δεν θα τον επιτύχεις. Οι άνδρες δεν θέλουν στο πλευρό τους γυναίκες που δεν τηρούν το μέτρο όσο αφορά την εικόνα τους και βέβαια την υγεία τους.

Πολλές γυναίκες θεωρούν sexy το να μιλούν σαν μικρό κοριτσάκι ή… μωρό, με φράσεις έως και ακατανόητες. Κόψε αυτή την συνήθεια πριν είναι αργά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Herschel Supply: Τι είναι αυτό το σακίδιο που φορούν μανιωδώς άνδρες, γυναίκες και στην Ελλάδα;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δύσκολη ζωή ενός fashion assistant -«Ξυπνάει τον σκύλο του σχεδιαστή, κάνει sexting με τον σύντροφο στιλίστριας»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

http://www.mononews.gr/kalitero-fthino-street-food-tis-athinas-apo-mpergker-mechri-falafel-ke-sousi/79583