Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΝΔ: Διέγραψαν στέλεχος γιατί έπαιξε ξύλο στο γήπεδο! (video)

Εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε ο Θωμάς Παπαγούσιας, πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, μετά την εμπλοκή του σε επεισόδια ξυλοδαρμού κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα. Σε δήλωση για το περιστατικό προχώρησε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, αναφέροντας«Με την απαράδεκτη εμπλοκή του σε επεισόδια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κοζάνη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ κ. Θωμάς Παπαγούσιας είναι αυτονόητο ότι έθεσε μόνος του εαυτόν εκτός κόμματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Βοϊου, Θωμάς Παπαγούσιας, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα θλιβερά επεισόδια που συνέβησαν χθες, Κυριακή, αμέσως μετά τη λήξη το αγώνα Ακαδημία Βοϊου-Κοζάνη, στη Νεάπολη, που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 0-2.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ (με το μοβ φούτερ και το μαύρο αμάνικο μπουφάν) φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο να γρονθοκοπεί ποδοσφαιριστή της Κοζάνης.