Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό από το μεσημέρι

καιρός

Αρχικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά σε πολλές περιοχές θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Από τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα Δυτικά και Βόρεια. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ και στα Ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιο το σκηνικό στη Θεσσαλονίκη, όπου το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στα γύρω ορεινά. Βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι νοτιοι, 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Δευτέρα, προβλέπεται και πάλι γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι και σποραδικές βροχές το απόγευμα. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.