Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Εξελίξεις στη διπλή δολοφονία στην Κύπρο – Στην πρώτη σύλληψη προχώρησε η Αστυνομία

ζευγαρι-δολοφονια-κυπρος

Φωτογραφία: politis.com.cy

Στην σύλληψη του πρώτου υπόπτου για τη δολοφονία του ζευγαριού στο Στρόβολο της Λευκωσίας προχώρησαν οι Κυπριακές αρχές.

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, μετά από περισσότερες από 90 καταθέσεις, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 33χρονου υπόπτου. Λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν, ύστερα από επτά ημέρες οι έρευνες στο σπίτι του ζεύγους, παραδίδοντας παράλληλα τα κλειδιά στους οικείους της οικογένειας.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης, ανέφερε στο κυπριακό πρακτορείο ότι «Από την αρχή της υπόθεσης έχουν ληφθεί, μεταξύ άλλων ενεργειών, πέραν των 90 καταθέσεων και συνεχίζεται τόσο η αξιολόγηση όσο και η λήψη επιπρόσθετων καταθέσεων από διάφορα πρόσωπα».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το ΚΥΠΕ, αναμένεται η άφιξη ειδικού εμπειρογνώμονα και συμβούλου της Scotland Yard, ο οποίος θα συνδράμει στο έργο της ανακριτικής ομάδας για διερεύνηση της υπόθεσης. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία της άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, ενώ έχει εξασφαλιστεί διάταγμα από τους ανακριτές για έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών.

Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου και η Νίτσα Σεργίου βρέθηκαν δολοφονημένοι με σύνολο 45 μαχαιριές στο σπίτι τους στη Λευκωσία τα ξημερώματα της 19ης Απριλίου 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κύπρος: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άτυχου ζεύγους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ με την υπόθεση δολοφονίας στην Κύπρο: «Η αστυνομία κάτι κρύβει», λέει ο Έλληνας ιατροδικαστής

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η ματωμένη πιτζάμα – κλειδί για το φονικό της Κύπρου