Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Συρροή κρουσμάτων σε γηροκομείο, ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Με κορονοιό μεταφέρθηκαν τρεις ηλικιωμένοι από το γηροκομείο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  όλοι οι ηλικιωμένοι είναι άνω των 70 ετών και νοσηλεύονται από χθες (29/8) στην μονάδα Covid του νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται μέτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, ακόμη πέντε κρούσματα εντοπίστηκαν στο κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από τον τελευταίο έλεγχο που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ την Παρασκευή 27 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι, ο συναγερμός είχε σημάνει από τις 18 του μήνα που εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού στο γηροκομείο.

Ο ΕΟΔΥ ενημερώθηκε για τη συρροή κρουσμάτων και είχε παρέμβει με ειδικό κλιμάκιο, δίνοντας παράλληλα τις απαραίτητες οδηγίες

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε στα 30 και πιο συγκεκριμένα θετικοί στον ιό βρέθηκαν 29 ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών και ένας εργαζόμενος νοσηλευτής. Από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης, η οποία συνεχίζεται, εντοπίστηκαν τουλάχιστον 52 στενές επαφές.

Διαβάστε επίσης

ΕΕ: Ξανά περιορισμούς στα ταξίδια από ΗΠΑ, Ισραήλ και άλλες 4 χώρες

Γερμανία: Στο 3,9 % ο πληθωρισμός τον Αύγουστο, το υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 28 ετών

Ρωσία: Ρώσοι κοσμοναύτες στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) εντόπισαν νέες ρωγμές