Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΠΟΥ: Η ομάδα εμπειρογνωμόνων θα επισκεφτεί νοσοκομεία, εργαστήρια και αγορές στην Ουχάν

Η ομάδα εμπειρογνωμόνων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας προγραμματίζει να επισκεφτεί νοσοκομεία, εργαστήρια και αγορές στην κινεζική πόλη Ουχάν για να διερευνήσει την προέλευση του ιού SARS-CoV-2, ανακοίνωσε ο ΠΟΥ.

«Οι επιτόπιες επισκέψεις θα περιλαμβάνουν το ινστιτούτο ιολογίας της Ουχάν, την αγορά Χουανάν, το εργαστήριο CDC της Ουχάν», ανέφερε ο Παγκόσμιος Οργανισμός σε tweet, προσθέτοντας πως οι επιστήμονες της ομάδας θα μιλήσουν με ορισμένους από τους πρώτους ασθενείς με Covid-19 κατά το ξέσπασμα του ιού, τον Δεκέμβριο του 2019, όταν και εντοπίστηκε για πρώτη φορά ο νέος κορονοϊος σε αυτή την πόλη.

Μετά τη λήξη της καραντίνας που είχαν τεθεί, η επιστημονική ομάδα θα έχει τις πρώτες προσωπικές συναντήσεις με Κινέζους επιστήμονες αύριο Παρασκευή. Θα ακολουθήσουν επιτόπιες επισκέψεις εντός και γύρω από την Ουχάν, συμπλήρωσε ο ΠΟΥ.

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΥ: Σε 70 χώρες εντοπίζεται η βρετανική μετάλλαξη του νέου κορονοϊού

Κορονοϊός: Ξεκινά η έρευνα του ΠΟΥ στην Ουχάν

Pfizer: Αποτελεσματικό το εμβόλιο απέναντι στη νοτιοαφρικανική μετάλλαξη του κορονοϊού

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση