Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Δίαιτα: 8 πράγματα που δεν ξέρεις για την αποτοξίνωση

δίαιτα

Ορισμένες από τις διασημότερες γυναίκες του πλανήτη «ορκίζονται» στο άκουσμα αυτής της λέξης (δίαιτα). Μπλέικ Λάιβλι, Χίλαρι Σουάνκ, Τζένιφερ Άνιστον, Μπιγιόνσε είναι τέσσερα μόνο από τα ονόματα της λίστας με τα σμούθις φρούτων, το αρωματικό με βότανα νερό και τα ροφήματα λαχανικών.

Οι σταρ, που δεν ξέρουμε αν μεγάλωσαν με τηγανητές πατάτες, υποστηρίζουν ότι αυτού του τύπου οι δίαιτες τις βοηθούν να χάσουν τα παραπανίσια κιλά και να βρουν ξανά τη φόρμα τους, ενώ παράλληλα τους χαρίζουν μια απίθανα λαμπερή και υγιή επιδερμίδα που είναι αξιοζήλευτη.

Ωστόσο, υπάρχουν οκτώ βασικά πράγματα για τα πλεονεκτήματα το ντετόξ αλλά και για τα μυστικά της ορθής εφαρμογής του στην καθημερινότητας σας, τα οποία αποκαλύπτονται παρακάτω από τη Σίλβι Μπελτζάνσκι, ιδιοκτήτρια κέντρου ευεξίας και από τη βραβευμένη διατροφολόγο Χίδερ Μαντζέρι.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr