Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ινδία: Εγκρίθηκε το εμβόλιο της AstraZeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης

Η ρυθμιστική αρχή φαρμακευτικών προϊόντων στην Ινδία έδωσε σήμερα έγκριση για τη χορήγηση του εμβολίου κατά της Covid-19 της ΑstraZeneca και του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, όπως δήλωσαν στο Ρόιτερς δύο πηγές με γνώση του ζητήματος.

Η απόφαση αυτή θα ανοίξει τον δρόμο για την κυκλοφορία του εμβολίου στην δεύτερη περισσότερο πληγείσα από την πανδημία χώρα παγκοσμίως. Η Βρετανία και η Αργεντινή έχουν ήδη δώσει άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης του εμβολίου. Η Ινδία θέλει να ξεκινήσει τους εμβολιασμούς το συντομότερο δυνατόν.

Εξετάζει επίσης την χορήγηση άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλια των Pfizer/BioNTech και της ινδικής India’s Bharat Biotech.

Με περισσότερα από δέκα εκατομμύρια κρούσματα κορονοϊού η χώρα έχει τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων μετά τις ΗΠΑ, παρότι ο ρυθμός μόλυνσης έχει μειωθεί σημαντικά έπειτα από μια εκτόξευση που είχε σημειώσει στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: 27.039 νέα κρούσματα και 536 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

ΗΠΑ: Κρούσμα της νέας μετάλλαξης της Βρετανίας εντοπίστηκε στη Φλόριντα

Covid-19: Σχεδόν 50 χώρες έχουν ξεκινήσει την εκστρατεία εμβολιασμού

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση