Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
HealthStories.gr

Τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση: Γιατί πρέπει να τα προτιμάμε;

τρόφιμα με ζύμωση

τρόφιμα με ζύμωση

Η ζύμωση είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για την παραγωγή πολλών καθημερινών και αγαπημένων τροφίμων, όπως τυρί, ψωμί, γιαούρτι, λάχανο τουρσί,, κρασί κ.α. Είναι μια εύκολη διαδικασία, που γίνεται από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ακόμη και με τα πιο βασικά εργαλεία κουζίνας.

ο καλύτερο από όλα είναι ότι η ζύμωση δημιουργεί στις τροφές, τα ποτά και τα συμπληρώματα συγκεκριμένες ιδιότητες, που με τη σειρά τους χαρίζουν ευεργετικά οφέλη στην υγεία, αναφέρει η διατροφολόγος, Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD.

Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Η Μόσχα θα επιδιώξει να παρακάμψει τις όποιες κυρώσεις της ΕΕ επί του υγροποιημένου φυσικού αερίου της

Πού θα κάνουν Πάσχα φέτος οι Έλληνες

Διαφραγματοκήλη: Συχνές ερωτήσεις