Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Επιτροπή: Με εμβολιασμό ή αρνητικό τεστ τα ταξίδια στα νησιά – Τέλος στα SMS, έως τις 00.30 η κυκλοφορία

(φωτογραφία αρχείου)

Την επέκταση του ωραρίου κυκλοφορίας έως τις 12.30 το βράδυ από τις 14 Μαΐου φαίνεται να εισηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, στη συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Σε ό,τι αφορά στις μετακινήσεις σε νησιά, η πρόταση της Επιτροπής είναι να επιτρέπονται μόνο μετά από πλήρη εμβολιασμό ή αρνητικό τεστ, ενώ δεκτό θα γίνεται και το ιστορικό νόσησης.

Επίσης η Επιτροπή πρότεινε τη κατάργηση των SMS στους αριθμούς 13033 και 13032, ενώ εισηγήθηκε και την απελευθέρωση του λιανεμπορίου βάζοντας τέλος στο click away και το click in shop. Ο αριθμός των πελατών στο εσωτερικό του θα συναρτάται από τα τ.μ. του καταστήματος.

Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα στις 18:00 το απόγευμα από τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργό, Άκη Σκέρτσο και τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.