Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
First Top Stories

Ο Παντελής Καψής και ο …πολιτικός επίτροπος του ΔΟΛ

καψής μουλόπουλος

Τις τελευταίες εξελίξεις στον ΔΟΛ και κυρίως τον “διορισμό” Μουλόπουλου, ως …πολιτικός επίτροπος του δημοσιογραφικού συγκροτήματος, όπως λέει χαρακτηριστικά, σχολίασε ο πρώην υπουργός Παντελής Καψής.

Ο κ. Καψής, σε συνέντυεξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο flash 96, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ελήφθη μία απόφαση, να αναλάβει τον δημοσιογραφικό κατά κάποιο τρόπο έλεγχο ή συντονισμό ή διαχείριση του Βήματος και των Νέων ο κ. Μουλόπουλος, την ώρα που δεν ήταν αυτό το πρόβλημα του συγκροτήματος. Το πρόβλημα του συγκροτήματος είναι οικονομικό».

«Ο διορισμός ενός, ας μου επιτραπεί ο όρος, πολιτικού επιτρόπου, ο οποίος έκανε και προγραμματικές δηλώσεις, ποιά κριτική είναι αποδεκτή από εδώ και στο εξής, μόνο η τεκμηριωμένη κριτική, λέει και ποιοί θα βγαίνουν στο Βήμα F.M., δεν μπορεί ο κ. Πάγκαλος, λέει, να αποκαλεί τον πρωθυπουργό τσογλάνι, έκανε δηλώσεις δηλαδή λογοκριτικού χαρακτήρα, μοιραία προκάλεσαν πάρα πολύ σοβαρά ερωτηματικά» επισήμανε.

«Ότι η κίνηση αυτή υπηρετεί άλλες σκοπιμότητες, τον έλεγχο του Βήματος και των Νέων κυρίως και του Βήμα F.M. φυσικά, από την κυβέρνηση. Δόθηκε η εντύπωση ότι υπήρξε μία μυστική, να το πω, συνδιαλλαγή» κατέληξε στις δηλώσεις του ο πρώην υπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Παπαχρήστος για ΔΟΛ: “Εκμεταλλεύτηκαν τα προβλήματα υγείας του Ψυχάρη…”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το 2ο άρθρο του Γιάννη Πρετεντέρη στον κόκκινο ΔΟΛ: Άλωση

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σταύρος Ψυχάρης: Ανακοίνωσε τον κ. Β. Μουλόπουλο και πήγε στον ανακριτή – Του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα