Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Ο ΠΑΟΚ κυπελλούχος Ελλάδας για το 2017, νίκησε 2-1 στον τελικό – Παράπονα από τη διαιτησία για την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είναι ο κυπελλούχος Ελλάδος για το 2017, έπειτα από τη νίκη του με 2-1 επί της ΑΕΚ στον επεισοδιακό τελικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ο τελικός που ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση, ύστερα από τα έκτροπα που συνέβησαν μέσα και έξω από το στάδιο του Βόλου, βρήκε την ομάδα της Θεσσαλονίκης νικήτρια, χάρη στα γκολ του Μπίσεσβαρ στο 24′ και του Ενρίκε στο 81′.  Για την ΑΕΚ, η οποία διαμαρτύρεται έντονα καθώς το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ σημειώθηκε από ξεκάθαρη θέση οφσάιντ, είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (26′)

Αυτό είναι το πρώτο κύπελλο του ΠΑΟΚ από το 2003 και το πρώτο τρόπαιο από την εποχή που στο τιμόνι της ομάδας βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης.

Πριν από τον αγώνα, πάντως, σημειώθηκαν σημαντικά επεισόδια με αρκετούς οπαδούς να μεταφέρονται τραυματισμένοι στο νοσοκομείο του Βόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με παρατράγουδα ξεκινά ο τελικός του κυπέλλου: Μολότοφ, πετροπόλεμος, μέχρι και… σεισμός!