Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Απίστευτη δήλωση Κουντουρά: Είναι επιτυχία που ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια! (video)

Άστοχη – το λιγότερο – θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η δήλωση που έκανε σήμερα, Σάββατο, το πρωί η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Η κα. Κουντουρά σε πρωινές της δηλώσεις στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση «στηρίζει την κοινωνική δικαιοσύνη» για να προσθέσει πως «φέρνουμε επενδύσεις, ανοίγουν επιχειρήσεις, μοιράζουμε πλεόνασμα».

Σε μία απόπειρα να υποστηρίξει το «success story» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ,η υπουργός Τουρισμού ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο λαός συγχαίρει την κυβέρνηση για όλα όσα έχει καταφέρει.

«Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους» ανέφερε. Ενώ σε ερώτηση εάν θεωρεί ως επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια, η ίδια απάντησε καταφατικά και επέμεινε ότι ο ελληνικός λαός ζει αξιοπρεπώς και πρόσθεσε ότι «φέραμε την ανάπτυξη».

«Κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας υπουργός δεν βάζει φόρους» είπε η υπουργός στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Βρούτσης: Προσεχώς το 4ο μνημόνιο με βαριά μέτρα για μισθούς-συντάξεις-εισφορές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσακαλώτος: Φέρνουμε συνολική ρύθμιση για την αγορά τυχερών παιχνιδιών

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκαλύψεις Σόιμπλε: Να τι συζητήσαμε με τον Τσίπρα πριν τις εκλογές του 2015