Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Δέκα πράγματα που… απροσμένως θα σας έσωζαν τη ζωή (Video)

Το να σωθείτε δεν είναι πάντα θέμα τύχης. Διαβάστε ποια δέκα πράγματα θα μπορούσαν να σας γλιτώσουν από τον θάνατο.

-Προφυλακτικά: Εκτός από ασφαλές σεξ τα προφυλακτικά είναι πολυεργαλείο, καθώς είναι αδιάβροχα, ανθεκτικά και ελαστικά.

-Τεστ εγκυμοσύνης: Δεν είναι μόνο για τις γυναίκες, καθώς από την εξέταση της γυναίκας μπορεί να διαγνωσθεί αν ο άνδρας έχει καρκίνο των όρχεων.

Ειδικό καταφύγιο για προστασία από ραδιενέργεια.

-Τα κινητά τηλέφωνα. Πολλά ατυχήματα, όπως σπάσιμο ποδιού ή τροχαία δυστυχήματα συμβαίνουν εξαιτίας της προσκόλλησης των ανθρώπων στην οθόνη του κινητού τους στην προσπάθειά τους να τα κάνουν όλα μαζί.

Aεροπορική σύγκρουση: Σε διάφορα αεροπορικά δυστυχήματα, που έχουν συμβεί σύμφωνα με στατιστικές, όσοι κάθονται στις πίσω θέσεις και όχι κοντά στα φτερά του αεροπλάνου έχουν περισσότερες πιθανότητες να σωθούν.

Κουτάκια αναψυκτικών: Mε αυτά μπορείτε να ανάψετε φωτιά για να μαγειρέψετε αν είστε σε κάποιο καταφύγιο.

Βότκα: Ένα μπουκάλι βότκα μπορεί να σώσει τη ζωή σας. Το καθαρό αλκοόλ είναι το φυσικό αντίδοτο σε περίπτωση δηλητηρίασης.

Θανατηφόρο χιόνι: Στα παγωμένα μέρη το χιόνι αποτελεί πηγή νερού, ωστόσο σε περίπτωση που κάποιος το φάει χωρίς να το λιώσει προηγουμένως, μπορεί να πεθάνει.

Hλεκτρισμένα μαλλιά: Σε περίπτωση κεραυνού μπορεί να γίνουν αγωγός ηλεκτρισμού.

H φωτογραφική μηχανή: Aνιχνεύει ένα είδος καρκίνου. Σε αρκετές φωτογραφίες με φλας τα μάτια πολλών βγαίνουν κόκκινα, ορισμένων όμως βγαίνουν λευκά. Αυτό αποτελεί ένδειξη ρετινοβλαστώματος.

Διαβάστε ακόμα: 

http://www.mononews.gr/budweiser-telos-epochis-gia-ton-allote-vasilia-tis-mpiras/42718

Διαβάστε ακόμα:

http://www.mononews.gr/to-lathos-pou-ekane-mia-21chroni-ekatommirioucho/42741