Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

«Πίκο και Λόλα»: Μια πρωτότυπη παράσταση κουκλοθεάτρου με δωρεάν είσοδο για παιδιά από 4 ετών

Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, διοργανώνουν, το Σάββατο 19 Ιανουαρίου (ώρα 12:00), μια πρωτότυπη παράσταση κουκλοθέατρου για παιδιά από 4 ετών και άνω, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας (Ανδρομάχης 86Α & Αλκμήνης).

Η ομάδα θεάτρου Ανεμόμυλοι παρουσιάζει διασκεδαστικές ιστορίες γραμμένες σε απλά και λιτά στιχάκια, μέσα από τις οποίες ξεδιπλώνεται ένας χρωματιστός και μαγικός κόσμος. Πρωταγωνιστές είναι ο Πίκο και η Λόλα, δύο διαφορετικοί αλλά αχώριστοι φίλοι, που με τις περιπέτειές τους βοηθούν τα παιδιά να αντιληφθούν έννοιες όπως η φιλία, η αποδοχή και η συνεργασία, να αναπτύξουν τη φαντασία τους και φυσικά… να γελάσουν! Η παράσταση είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων «Πίκο και Λόλα» της Λίνας Σωτηροπούλου που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Κείμενο: Λίνα Σωτηροπούλου

Διασκευή/ Σκηνοθεσία: Χρήστος Χριστόπουλος

Κινησιολογική επιμέλεια: Έλιο Φοίβος Μπέικο

Φωτογραφίες: Σωτηρία Ψαρού

Κατασκευές: Μαργαρίτα Δημητρούση

Η είσοδος στην παράσταση είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας στο τηλέφωνο 210 9593518 (Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο 9:00-14:00 και Τετάρτη, Παρασκευή 14:00-20:00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ: Πασίγνωστο μοντέλο κατήγγειλε τον επιχειρηματία σύντροφό του για βιασμό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Η Βίκυ Καγιά «καρφώνει» την Μπέλλα: Η Ιωάννα δεν είναι ωραίο μοντέλο (video)