Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Έσπασε ρεκόρ 57 ολόκληρων χρόνων ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (video)

Ουέστμπρουκ

Αργά η γρήγορα, ο Ράσελ Ουέστμπρουκ θα το κατάφερνε. Ο άσος των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, κατάφερε και πέρασε στο πάνθεον της ιστορίας, αφού χθες τα ξημερώματα ήρθε η στιγμή που πραγματοποίησε το 42ο τριπλ-νταμπλ στη σεζόν.

Μάλιστα, το κατάφερε με έναν… σπέσιαλ τρόπο, αφού κατάφερε με ένα τρελό buzzer-beater να δώσει τη νίκη στην ομάδα του απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς, αλλά αυτό καμία σημασία δεν έχει.

Ο Ουέστμπρουκ, κατάφερε να σπάσει ένα στοιχειωμένο ρεκόρ 57 ολόκληρων ετών, το οποίο κρατούσε -και μάλιστα χωρίς καμία πίεση- από το 1962 ο Όσκαρ Ρόμπερτσον, αυτό με τα 41 τριπλ-νταμπλ μέσα σε μια σεζόν. Πλέον, αυτό όμως είναι παρελθόν. Το ρεκόρ ανήκει στον φοβερό και τρομερό παίκτη των Θάντερ, ο οποίος σίγουρα θα σημειώσει και άλλα τριπλ-νταμπλ, μεγαλώνοντας το και δυσκολεύοντας αυτόν που θα θελήσει να το… αγγίξει.

Το 42ο τριπλ-νταμπλ το πέτυχε με 50 πόντους, 16 ριμπάουντ και 10 ασίστ και η στιγμή που πέρασε “στην ιστορία” είναι αυτή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Δίαιτα: Τι πιθανότητες έχετε να την χαλάσετε κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι (ποσοστά)