Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Στη δημοπρασία η κατακόκκινη ferrari του Ντόναλντ Τραμπ

Στην τιμή των 270.000 δολαρίων πουλήθηκε η κόκκινη Ferrari F430 F1 Coupe κατασκευής 2007 που άνηκε κάποτε στον Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών Auctions America.

Η τελική τιμή μπορεί να θεωρείται υψηλότερη σε σχέση με το πόσο πωλούνται παρόμοια μοντέλα (μεταξύ 125.000 και 175.000 δολαρίων) ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι της δημοπρασίας εκτιμούσαν πως θα μπορούσε να είχε πάει ακόμα καλύτερα και να είχε ξεπεράσει τις 300.000 δολάρια. Πάντως, ο οίκος δεν ανέφερε το όνομα του αγοραστή.

Το αυτοκίνητο που κάποτε άνηκε στον Ντόναλντ Τραμπ είχε παρουσιαστεί τις προηγούμενες ημέρες στην έκθεση του Φορτ Λόντερντεϊλ, 50 χιλιόμετρα βορείως του Μαϊάμι. Ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος είχε αγοράσει την Ferrari καινούργια και την κράτησε για περίπου τέσσερα χρόνια, έχοντας διανύσει 2.400 μίλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η τρελή ζωή του δισεκατομμυριούχου διαδόχου του θρόνου του Ντουμπάι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της με τη Λάουρα Νάργες (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο 19χρονος που έγινε viral από το Πάμε Πακέτο απειλεί με μηνύσεις την εκπομπή