Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Το καλύτερο αυτοκίνητο που έφτιαξε ποτέ η Audi

Audi
Η Audi αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες και στην πάροδο των χρόνων έχει παρουσιάσει μερικά πολύ καλά και εντυπωσιακά μοντέλα. Τη δεκαετία του ’80 ξεχώρισε το Audi Quattro, του ’90 το ΤΤ, του ’00 το R8 και πιο πρόσφατα είχε τα Q5, Q7 και RS7.
Το φθινόπωρο που μας πέρασε, η γερμανική εταιρεία που διανύει την 5η γενιά της, παρουσίασε το εντελώς καινούργιο και άκρως μοντέρνο μοντέλο της που φέρει το όνομα 2017 A4 2.0T quattro S tronic και είναι επενδυμένο με μεταλλικό χρώμα.
Το νέο αυτό μοντέλο μπορεί να μην έχει χαρακτηριστικά των προηγούμενων αυτοκινήτων, αλλά έχει ένα πολύ σημαντικό προσόν: έχει την ικανότητα να ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες του καταναλωτή, με εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα. Όπως αναφέρει και ο Matt DeBord: “Το νέο Α4 καλύπτει όλες τις ανάγκες, χωρίς να δημιουργεί καινούργιες”.
Η ανταγωνιστική του τιμή ξεκινά από το ποσό των $ 34.900, δηλαδή των 32,1045 ευρώ.
Εξωτερική όψη του νέου 2017 A4 2.0T quattro S tronic σε μεταλλικό χρώμα.

Eσωτερική όψη του νέου μοντέλου, που εγκαινιάζει την 5η γενιά της Audi.

Τα μοντέλα των προηγούμενων τεσσάρων γενεών της Audi.
Κείμενο: Παναγιώτα Κλεάνθους