Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Νατάσσα Μποφίλιου: Μια μοναδική διαδικτυακή συναυλία από τον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

Νατάσσα Μποφίλιου

Μια ξεχωριστή συναυλία χωρίς την παρουσία κοινού, που θα μεταδοθεί ζωντανά online θα δώσει η Νατάσσα Μποφίλιου από τον Φάρο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Με τη συνοδεία του φίλου και σταθερού συνεργάτη της, Θέμη Καραμουρατίδη στο πιάνο και του Άρη Ζέρβα στο τσέλο, η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει σταθμούς της μουσικής διαδρομής της, το Σάββατο 23 Μαΐου, στις 21.00 μέσα από την ιστοσελίδα του ΚΠΙΣΝ.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει, όπως πάντα, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Παρακολουθήστε τη συναυλία live στο snfcc.org/bofiliou, καθώς και στη σελίδα του ΚΠΙΣΝ στο Facebook @SNFCC το Σάββατο 23/05 στις 21:00.

Η σειρά #snfccAtHome: music πραγματοποιείται με τα μεγαλύτερα δυνατά μέτρα ασφαλείας, έχοντας πάντοτε ως προτεραιότητα την υγεία των συνεργατών και των εργαζομένων του Κ.Π.Ι.Σ.Ν.

Περισσότερες πληροφορίες για όλο το πρόγραμμα του #snfccAtHome μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα SNFCC.org και στα social media @SNFCC.