Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

«Η Λίμνη των Κύκνων»: Το παραμύθι των παραμυθιών ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα

Πρεμιέρα 15 Δεκεμβρίου στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΜΠΟ

Η Αθηναϊκή παιδική σκηνή και η Marossoulis Productions παρουσιάζουν την παιδική  θεατρική παράσταση «Η Λίμνη των Κύκνων» των Βασίλι Γκέλτσερ και Βλαντ Μπεγκίτσεφ σε μουσική Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι.

Η Λίμνη των Κύκνων θα μας ταξιδέψει στο όνειρο,  στο χώρο της μαγείας και των ξωτικών. Η παραμυθένια ατμόσφαιρα του έργου θα οδηγήσει μικρούς και μεγάλους πίσω, στην αθωότητα.

Κεντρικό θέμα της ιστορίας η αγάπη του νεαρού πρίγκιπα Ζίγκφριντ και της όμορφης πριγκίπισσας Οντέντ. 

Ο κακός μάγος Φον Ρόμπαρκ έχει κάνει μάγια στην Οντέντ, η οποία  κάθε μέρα μεταμορφώνεται σε κύκνο και παίρνει την αληθινή της μορφή μόνο τη νύχτα.

Τα μάγια θα λυθούν και η Οντέντ θα λυτρωθεί μόνο αν βρεθεί κάποιος να την αγαπήσει πιο πολύ και από την  ιδία του την ζωή. Όμως, η αγνή αγάπη νικά πάντοτε το κακό.

Η  «ΛΙΜΝΗ ΤΩΝ ΚΥΚΝΩΝ» θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και την Κυριακή  22 Δεκεμβρίου στις 14:30 στο θέατρο Βέμπο στην Αθήνα και στη συνέχεια θα  ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Πρωταγωνιστούν: Πέννυ Αδαμοπούλου, Μάνος Γερωνυμάκης, Άρης Κοντός, Κωνσταντίνα Λάλλου, Δήμητρα Παγκάλου, Μαργαρίτα Τσελίκη, Ελένη Χονδρογιάννη, Δέσποινα Χρυσάνθου, στον ρόλο του Τριβελίνου ο Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης  Παπαϊωάννου

Σκηνοθετική Επιμέλεια & Υποκριτική Διδασκαλία: Αλέξανδρος Φιλιππόπουλος

Χορογραφίες: Δήμητρα Παγκάλου

Καλλιτεχνική Διεύθυνση Παραγωγής: Αγάπη-Φλωρεντία Γιαννακού

Πρόγραμμα παραστάσεων

Τιμές εισιτηρίων: 10 €

Διάρκεια: 90΄ (με διάλειμμα)

Προπώληση: VIVA και στο ταμείο του θεάτρου Τηλ. κρατήσεων: 2105221767