Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Δωρεάν συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις στο φεστιβάλ πόλης “Φθινοπωρινές Γιορτές”

Με ένα πλήθος παραστάσεων και συναυλιών υψηλού επιπέδου, με τη συμμετοχή γνωστών και καταξιωμένων καλλιτεχνών, πραγματοποιείται και φέτος, 1-30 Σεπτεμβρίου 2018, στον Άγιο Δημήτριο, το Φεστιβάλ πόλης “Φθινοπωρινές Γιορτές”.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ είναι προγραμματισμένες 13 συναυλίες, 10 παραστάσεις θεάτρου σκιών και 5 θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, στις οποίες μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιάννης Μόρτζος, η Ελένη Βιτάλη, οι Χαΐνηδες, οι KollektivA, ο Παύλος Παυλίδης και ο Μίλτος Πασχαλίδης.

Εξάλλου, 1- 9 Σεπτεμβρίου, παράλληλα με τις εκδηλώσεις αυτές, φιλοξενείται το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων, στο αίθριο του Στρογγυλού (σχολικό συγκρότημα Τάκη Ζενέτου). Θα πραγματοποιηθούν 9 παραστάσεις με τη συμμετοχή θεατρικών ομάδων από τους Δήμους Αγίου Δημητρίου, Λαυρεωτικής, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας- Ρέντη, Αγίας Παρασκευής, Αλίμου και Περιστερίου.

Οι πλατείες του Δήμου, το αίθριο του Στρογγυλού και ο Ασύρματος, θα αποτελέσουν για έναν ολόκληρο μήνα το σκηνικό που θα ομορφύνει τις νύχτες του Σεπτεμβρίου με Τέχνη και Πολιτισμό.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη. Επιθυμητή η προσφορά σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Αγίου Δημητρίου ή και σε φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείου του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Για τις εκδηλώσεις που φέρουν την υποσημείωση “με πρόσκληση”, πρέπει να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις από 03/09/2018 μέχρι εξαντλήσεων τους, από:
• το Κέντρο Κοινότητας (Δυρραχίου 11), Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 15.00, τηλ. 2109716360
• τη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Αγ. Δημητρίου 216 & Ειρήνης 17), Δευτέρα και Τετάρτη 17.00 – 20.00, τηλ. 2109719423

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοφία Βάρη: Φόρμες & Αντιθέσεις – Μια ενδιαφέρουσα έκθεση γλυπτικής στο ΚΠΙΣΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο κορυφαίος πιανίστας της τζαζ, Γιώργος Κοντραφούρης, στο ΚΠΙΣΝ με το Baby Trio

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βραζιλιάνικα ηχοχρώματα με τους Banda Valeu στο ΚΠΙΣΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια δωρεάν συναυλία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Athens School Festival 2018: Ένα εκρηκτικό μουσικό διήμερο στην Τεχνόπολη!