Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Christmas Festival στο McArthurGlen: Η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινά!

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινάει στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με μουσική, διασκέδαση και εκπλήξεις για όλη την οικογένεια, με ελεύθερη είσοδο.

Η ημέρα ξεκινάει με Live Dj Set από τον Athens Dee Jay και τον Γιάννη Τουμπάνο, συνεχίζεται με μουσική και παιδικές δραστηριότητες και ολοκληρώνεται με το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου & live μουσική.

Δείτε το πρόγραμμα:

• 14:00-17:00: Kids Fun
Christmas Face painting & Θεατρικό παιχνίδι με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας φίλους: 6 θεματικές βαλίτσες κρύβουν μέσα τους Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και πολλά διαδραστικά παιχνίδια.

• 15:00-18:00: Bubbles show
Ένα θεαματικό bubble show parade θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους και θα γεμίσει τα σοκάκια του εκπτωτικού χωριού με μαγεία, χαμόγελα και πολλές σαπουνόφουσκες.

• 18:00: Η φιλαρμονική του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας θα μεταφέρει την μαγεία των Χριστουγέννων στο εκπτωτικό χωριό.

• 19:00: Ο Αδάμ Τσαρούχης θα ανέβει στη σκηνή και θα συνεχίσει το Χριστουγεννιάτικο party με jazz & swing ρυθμούς.

• 19:30: Άναμμα δέντρου
Μετράμε αντίστροφα ανάβοντας το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ο ουρανός του εκπτωτικού χωριού θα φωτιστεί από ένα show πυροτεχνημάτων.

• 19:45: Οι Duo Violins, θα πάρουν τη σκυτάλη με ένα show που θα ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα με διασκευές γνωστών επιτυχιών.

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έξι ενδιαφέρουσες διαλέξεις και ομιλίες με ελεύθερη είσοδο για αυτή τη βδομάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διήμερο Αφιέρωμα στον Ingmar Bergman στο ΚΠΙΣΝ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Jazz Baroque: Μια ανατρεπτική συναυλία με ελεύθερη είσοδο στο ΚΠΙΣΝ