Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Beach Party Festival 2019: Το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στην Αγία Άννα

Το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου στην Αγία Άννα της Εύβοιας!

Απολαύστε τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και το Ministry of Sound, το πιο διάσημο dance club στον κόσμο!

Το συναυλιακό καλοκαίρι φέτος, θα έχει την υπογραφή του Beach Party Festival: Ένα φεστιβάλ που θα ανατρέψει όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

Ένα μοναδικό μουσικό φεστιβάλ στην πανέμορφη παραλία της Αγίας Άννας στη βόρεια Εύβοια, από τις 10 έως τις 14 Ιουλίου 2019.

Πέντε ημέρες ξέφρενου γλεντιού με μουσική, διασκέδαση και πολλές εκπλήξεις σε μια μαγική τοποθεσία που θα σας μείνει αξέχαστη!

Συνδυάστε συναυλίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής με βουτιές στα παραδεισένια νερά της Αγίας Άννας, χορό και παράλληλες αθλητικές και άλλες δραστηριότητες.

Το Beach Party Festival θα γίνει ο απόλυτος προορισμός σας αυτό το καλοκαίρι, καθώς για πρώτη φορά παρέχονται διάφοροι τρόποι διαμονής, από την κλασσική cozy σκηνή, μέχρι άνετα και όμορφα καταλύματα για τους λιγότερο μυημένους στην κατασκηνωτική εμπειρία.

Beach Party Festival, Αγία Άννα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα επίσης, το Ministry of Sound έρχεται με κορυφαίους DJs όπως τους: Philip George, The Menendez brothers, LOVRA, Xenia Ghali, Dale Castell, Melé κ.α. στα decks του Beach Party Festival. Χορέψτε με τη μουσική των DJs όλη νύχτα και δείτε τον ήλιο να ανατέλλει αργά από το Αιγαίο.

Το Beach Party Festival είναι ένα φεστιβάλ διεθνών προδιαγραφών, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της People Entertainment Group, της μεγαλύτερης εταιρίας live entertainment στην Ελλάδα – διοργανώτρια μέχρι και το 2017 του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς- και του Club Agia Anna, του ομορφότερου και πιο οργανωμένου camping της χώρας και αναμένεται να γίνει ο ετήσιος μουσικός θεσμός του καλοκαιριού.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – LINE UP

Τετάρτη 10/7

Πέμπτη 11/7

Παρασκευή 12/7

Σάββατο 13/7

Κυριακή 14/7

Saint Stage

Saint Stage

Saint Stage

Saint Stage

Saint Stage

NIGHTSTALKER

ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΠΥΞ ΛΑΞ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ

ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ

ΜΑΤΟΥΛΑ ΖΑΜΑΝΗ

ΜΕΛΙSSΕS

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Beach Stage

Beach Stage

Beach Stage

Beach Stage

Beach Stage

BAZOOKA

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ

ΡΕΝΑ ΜΟΡΦΗ

ΜΑΡΙΖΑ ΡΙΖΟΥ

HOLY MONITOR

ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

ΜΙΚΡΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ

ANGELIKA DUSK

ΠΑΝΟΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ

D3LTA

Pool Stage

Pool Stage

Pool Stage

Pool Stage

Pool Stage

LIGHT

DJ PITSI 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

SNIK

GOIN’ THROUGH

Ministry of Sound Stage

MADCLIP

VIP Pool Stage

NEBMA

PHILIP GEORGE

YPO

ΤHE VINYLISTICS

TNS

LOVRA

  Ministry of Sound Stage

  Ministry of Sound Stage

SPARKY T

XENIA GHALI

MELE

VIP Pool Stage

DALE CASTELL

BLAISE

 

ALEXANDROS CHRISTOPOULOS

Επίσημο σάιτ: beachpartyfestival.gr