Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
City Stories

Basket League: Με νίκη… “περίπατο” ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Απόλλωνα με 96-59

pao apollon

Ο Παναθηναϊκός Superfoods “συνέτριψε” τον Απόλλωνα Πατρών, με 96-59, στο τελευταίο ματς της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

Με καλή διάθεση και παίζοντας ωραίο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός Superfoods επικράτησε πολύ εύκολα του Απόλλωνα φτάνοντας τις 7 νίκες σε 8 παιχνίδι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ μοίρασε το χρόνο καθώς αγωνίστηκαν και οι 12 παίκτες της ομάδας (εκτός ήταν ο τραυματίας Γκιστ και οι Τζέιμς-Γκάμπριελ που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα) ενώ μόνο οι Φελντέιν-Χαραλαμπόπουλο αγωνίστηκαν για παραπάνω από 20′.

Πρώτος σκόρερ ο Δομινικανός γκαρντ με 17 πόντους (3/5 τρίποντα), από 11 είχαν οι Μποχωρίδης και Ρίβερς, 10 ο Νίκολς, 9 ο Πατ Καλάθης και 7 ασίστ ο αρχηγός του τριφυλλιού, Νικ. Από πλευράς ηττημένων, κανείς δεν είχε πάνω από 10 πόντους, με τον Διαμαντάκο να σταματά στους 9.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ατρόμητος: Ανατροπή… 4 αστέρων μέσα στην Τούμπα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασε ο Ιτούδης: Άγριος καυγάς με παίκτη του στην CSKA (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Basket League: Ολοκληρώνεται σήμερα η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος – Δείτε τα αποτελέσματα