Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business Of Fashion

Στο χρηματιστήριο του Παρισιού η αισθησιακή La Perla

H εταιρεία συμμετοχών που κατέχει το εμπορικό σήμα πολυτελών εσωρούχων La Perla, ανακοίνωσε ότι εισάγει τις μετοχές της στην αγορά του Παρισιού, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο CEO της εταιρείας Pascal Perrier, δήλωσε ότι η κίνηση αυτή θα αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας και θα της ανοίξει το δρόμο σε νέα κεφάλαια -αν και δεν σχεδιάζει να κάνει αύξηση κεφαλαίου από την αρχή της εισόδου της στο χρηματιστήριο- καθώς και σε ενδεχόμενες επεκτατικές κινήσεις, αγορών και συγχωνεύσεων.

Ο Perrier φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα χαρτοφυλάκιο πολυτελών brands κάτω από την ομπρέλα της La Perla Fashion Holding NV. “Η είσοδος μας στο Euronext Growth του Παρισιού, αποδεικνύει ότι η στρατηγική μας για ανάπτυξη είναι αξιόπιστη”, δήλωσε ο ίδιος. “Υπάρχει ένα σαφές σχέδιο για περαιτέρω επενδύσεις και για τη δημιουργία ενός χαρτοφυλακίου επιχειρήσεων από τον κλάδο των πολυτελών προϊόντων”, πρόσθεσε, αν και αρνήθηκε να δώσει οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα ή ένδειξη των ειδών επενδύσεων που μπορεί να τον ενδιαφέρουν.