Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business Of Fashion

Serena Williams: Τώρα και σχεδιάστρια ρούχων! Δείτε την εντυπωσιακή συλλογή της (pics)

Η Serena Williams, η νο.1 τενίστρια παγκοσμίως, μετά τη γέννηση της κόρης της αποφάσισε να εκπλήξει τους θαυμαστές της με τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα. Η γνωστή αθλήτρια ανακοίνωσε τη δημιουργία της δικής της συλλογής αθλητικών ρούχων,  η οποία θα περιλαμβάνει επίσης και ορισμένα βραδινά κομμάτια, σε σχετικά προσιτές τιμές, αφού κανένα κομμάτι δεν θα ξεπερνά τα 250$.

Η συλλογή, που φέρει την υπογραφή της, είναι ήδη διαθέσιμη και αποτελείται από 12 κομμάτια, ενώ αναμένεται να προστεθούν και κάποια ακόμη μέσα στο καλοκαίρι. Η Serena μιλώντας για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα δήλωσε: «Οι άνθρωποι θέλουν να δείχνουν πραγματικά όμορφοι χωρίς να χρειάζεται να πληρώνουν πολλά χρήματα. Μεγαλώνοντας είχα αποκτήσει ψύχωση με το brand Juicy Couture, οπότε αυτή είναι η δική μου εκδοχή.»

Δείτε ολόκληρη τη συλλογή στην ιστοσελίδα της.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Chanel δημιούργησε τα “Ugly Sandals” και είναι η νέα εμμονή των απανταχού fashion icons

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς η Victoria’s Secret «παλεύει» να ξανακερδίσει τους πελάτες της

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Η Amazon κάνει επανάσταση στη μόδα με… «Μeraki»