Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business Of Fashion

Μέγκαν Μαρκλ: Στη φωτογράφιση για τη νέα της κολεξιόν ρούχων

μεγκαν μαρκλ

Μέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ στη φωτογράφιση της νέας της collection

Συνδυάζοντας το πάθος της για την μόδα και την φιλανθρωπία, η Μέγκαν Μαρκλ δημιούργησε μία κολεξιόν ρούχων σε συνεργασία με την φιλανθρωπική οργάνωση Smart Works, η οποία βοηθάει μακροχρόνια άνεργες γυναίκες να αναζητήσουν εργασία, ντυμένες κομψά.

Η Δούκισσα του Σάσεξ αποθεώνεται για τις ενδυματολογικές της επιλογές σε κάθε της εμφάνιση, ενώ κάθε ρούχο που φοράει γίνεται αμέσως sold out.

Η νέα σειρά ρούχων που επιμελήθηκε η ίδια θα είναι διαθέσιμη σε καταστήματα της Μεγάλης Βρετανίας και αναμένεται να γίνει ανάρπαστη.

Η Μέγκαν έδωσε το «παρών» στην φωτογράφιση των ρούχων και μέσα από τον κοινό λογαριασμό που διατηρεί με τον πρίγκιπα Χάρι στο Instagram, μοιράστηκε μία φωτογραφία και ένα βίντεο από τα παρασκήνια δίνοντάς μας μια πρώτη γεύση.

Όπως ανέφερε η ίδια, για κάθε κομμάτι που πωλείται, ένα αντίστοιχο θα δωρίζεται στην Smart Works.

«Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο η μία θα αποτελεί ένα κομμάτι της ιστορίας της άλλης, αλλά θα μας υπενθυμίζει ότι είμαστε σε αυτό όλες μαζί».

Η Δούκισσα του Σάσεξ, μια αυτοαποκαλούμενη φεμινίστρια, που είχε πρωτοστατήσει στην εκστρατεία των Ηνωμένων Εθνών για την ισότητα των φύλων, υποσχέθηκε πέρυσι ότι τα δικαιώματα των γυναικών θα αποτελέσουν το επίκεντρο του φιλανθρωπικού έργου της.

Η ίδια, εξάλλου, εκθειάζεται για το γούστο της στη μόδα με το περιοδικό People να την χαρακτηρίζει την καλύτερα ντυμένη γυναίκα για το 2018.

Δείτε το βίντεο: