Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business Of Fashion

Κέιτ Μίντλετον: Με καλοκαιρινό, οικονομικό φόρεμα που κλέβει την παράσταση

Κάθε εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον τραβάει όλα τα βλέμματα και αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε fashionista που ψάχνει πάντα το πιο hot fashion item.

Σε πρόσφατο βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της Ακαδημίας Oak National στο Instagram, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίζεται φορώντας ένα άκρως καλοκαιρινό φόρεμα, που έκανε όλες τις γυναίκες να το αναζητούν για να το προσθέσουν στην γκαρνταρόμπα τους.

Πρόκειται για ένα φλοράλ φόρεμα σε μπλε απόχρωση και ανθισμένο μοτίβο από τα Marks & Spencer, σε προσιτή, οικονομική τιμή, λίγο πιο κάτω από 50 ευρώ.

Αν και δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μας, σίγουρα υπάρχουν αρκετές επιλογές στο ίδιο στιλ και μοτίβο σε διάφορα καταστήματα.

Ευδιάθετη και χαμογελαστή, η 38χρονη γαλαζοαίματη, μητέρα τριών παιδιών έστειλε το δικό της μήνυμα στους μαθητές της Ακαδημίας και τόνισε τη σημασία της μόρφωσης.

Δείτε φωτογραφίες:

Kέιτ Μίντλετον
Marks & Spencer

Μάλλον, το μπλε χρώμα και το μοτίβο με λουλούδια αποτελούν προσωπικά αγαπημένα της στοιχεία, καθώς και στο παρελθόν έχει φορέσει κάτι ανάλογο.

Η Κέιτ Μίντλετον με φόρεμα από τον οίκο Boden