Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business Of Fashion

«Φωτιά στα κόκκινα» η Μέγκαν Μαρκλ – Φόρεσε την ίδια φούστα με την βασίλισσα Λετίθια

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλευρό του συζυγου της, πρίγκιπα Χάρι, κατά την άφιξη τους με το ηλεκτρικό τους αμάξι στο κάστρο του Γουίνσδορ.

Η δούκισσα του Σάσσεξ έλαμπε μέσα σε ένα κόκκινο μονόχρωμο σύνολο, επιλέγοντας μια μπορντό μπλούζα με V, συνδυάζοντας το με ασορτί δερμάτινη φούστα από το brand Hugo Boss και βελουτέ γόβες στις ίδιες αποχρώσεις. Η Μέγκαν είχε τα μαλλιά της σε έναν κομψό κότσο, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνιση της με φυσικό αλλά λαμπερό μακιγιάζ και minimal κοσμήματα, κάνοντας το απόλυτο look για το γραφείο.

Μάλιστα, την ίδια ακριβώς pencil φούστα φόρεσε χθες η βασίλισσα Λετίθια στη επίσκεψη της στην Νότια Κορέα. H αγάπη της  Μέγκαν βέβαια για αυτήν την φούστα φαίνεται από το γεγονός πως την έχει και σε πράσινη απόχρωση, καθώς την έχει ξαναφορέσει σε παρόμοιο look παλαιότερα. Η φούστα που έχει αγαπηθεί τόσο από τις βασιλικές κυρίες  κοστίζει 369 λίρες.