Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Business Of Fashion

Αυτό είναι το νέο αγαπημένο τοπ του Instagram για αυτό το καλοκαίρι

Τις τελευταίες ημέρες μια νέα τάση έχει κάνει την εμφάνιση της στο Ιnstagram feed μας. Αυτό το καλοκαίρι οι fashion influencrs δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα δροσερό και άκρως καλοκαιρινό τοπ.

Τα κροσέ και πλεχτά κομμάτια είναι και αυτή την σεζόν από τις πολύ δυνατές τάσεις που πάνε ακόμα και στην παραλία και ξεχωρίζουν με το κομψό και boheme χαρακτήρα τους. Έτσι δεν μας φαίνεται καθόλου παράξενο που οι πιο στιλάτες του Instagram έχουν πάθει εμμονή με το μικρό λευκό, κροσέ τοπ με τα κρόσσια από το brand, Savannah Morrow, που ευτυχώς για εμάς κάνει αποστολές και στην Ελλάδα.

Κατασκευασμένο 100% από Rami. Το cropped σχέδιο είναι φτιαγμένο στο χέρι με παραδοσιακές μεθόδους ύφανσης και αυτό το κάνει ακόμα πιο ντελικάτο και elegant.

Ότι ακριβώς θέλαμε για το καλοκαίρι και τον καύσωνα που έρχεται. Το τοπ ταιριάζει με ψηλόμεσες φούστες, παντελόνες και σορτσάκια, ενώ μπορεί να γίνει το τέλειο cover up πάνω από το μπικίνι σου στην παραλία.

Δείτε πως το φορούν οι inlfuencers και φορέστε το στην πόλη και το νησί.