Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Bloomberg

Σε δημοπρασία έργα τέχνης και κοσμήματα του Frank Sinatra και της συζύγου του

Πλήθος αντικειμένων που ανήκαν στον Frank Sinatra και στην επί 22 χρόνια σύζυγό του  Barbara πρόκειται να βγουν σε δημοπρασία από τον οίκο Sotheby’s τον Δεκέμβριο. Η συλλογή «Lady Blue Eyes: Property of Barbara and Frank Sinatra» θα περιλαμβάνει περίπου 300 αντικείμενα, από βιβλία και αναμνηστικά μέχρι κοσμήματα και έργα τέχνης. Η πώληση αναμένεται να φτάσει τα 3,5 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με τον οίκο Sotheby’s.

Η Barbara Sinatra, η οποία απεβίωσε πέρσι, ήταν η τέταρτη σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή. Τα αντικείμενα στη δημοπρασία προέρχονται από τις κατοικίες τους στο Palm Springs της Καλιφόρνια, στο Λος Άντζελες και στο Μαλιμπού και αντιπροσωπεύουν το «μοντέρνο lyfestyle ενός αγαπημένου μουσικού και φιλάνθρωπου, καθώς και τη ζωή του ζευγαριού, που την περιέβαλαν άνθρωποι και αντικείμενα που αγαπούσαν», ανέφερε ο οίκος δημοπρασιών σε δήλωσή του.

Η συλλογή κοσμημάτων και αξεσουάρ της Barbara θα βρίσκεται επίσης στη λίστα.

Πορτραίτο του Sinatra από τον Norman Rockwell

Ο Sotheby’s θα προσφέρει τα αντικείμενα σε δημοπρασίες στις 4 και 6 Δεκεμβρίου, ενώ θα είναι διαθέσιμα προς πώληση και online, από τις 27 Νοεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου.

Ανάμεσα στα αντικείμενα, μεταξύ άλλων, βρίσκονται: