Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Bloomberg

Chiara Ferragni: Η νέα μετοχή που εκτόξευσε η γνωστή influencer

Chiara Ferragni

Η μετοχή της εταιρείας Safilo Group εκτοξεύτηκε έως και 14% τη Δευτέρα, όταν έγινε γνωστό ότι η κορυφαία influencer μόδας του Instagram, Chiara Ferragni, υπέγραψε συμφωνία με την ιταλική κατασκευάστρια γυαλιών.

Η Safilo θα σχεδιάσει, θα κατασκευάσει και θα λανσάρει την πρώτη σειρά γυαλιών με την επωνυμία Ferragni, η οποία θα αρχίσει να πωλείται τον Ιανουάριο του 2022. Η μετοχή της σκαρφάλωσε στο υψηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η 34χρονη blogger επηρεάζει μετοχή που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Μιλάνου. Όταν έγινε μέλος του ΔΣ της εταιρείας κατασκευής πολυτελών υποδημάτων Tod’s στις 9 Απριλίου, ο τίτλος της σημείωσε σημαντική άνοδο.

Η Ferragni ξεκίνησε την καριέρα της με την έναρξη του  blog μόδας theblondesalad.com το 2009. Ξεκίνησε το προσωπικό της εμπορικό σήμα, Chiara Ferragni Collection, το 2013. Η Ferragni έχει περισσότερους από 24 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.

“Η Safilo αντιπροσωπεύει όχι μόνο την τελειότητα στα γυαλιά, αλλά επίσης, όπως το brand μου, ένα εξαιρετικό παράδειγμα ιταλικού πνεύματος», δήλωσε η γνωστή influencer.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι celebrities κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

Κιάρα Φεράνι: Την είσοδό της στο Χρηματιστήριο σχεδιάζει η διάσημη Ιταλίδα influencer

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση