Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Public Issue: Ντροπή και οργή των Ελλήνων για την κυβέρνηση – Χρεώνουν στον Τσίπρα τον κατήφορο της χώρας

Το μηνιαίο πολιτικό βαρόμετρο με τους δείκτες κοινωνικού & πολιτικού κλίματος έδωσε στη δημοσιότητα  η Public Issue.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το 88% πιστεύει ότι η χώρα πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση, ενώ μόλις το 8% το αντίθετο. Ντροπή για την κατάσταση στη Ελλάδα δήλωσε το 19% ενώ το 28% εκφράζει οργή για την κατάσταση της χώρας.

Μπροστά βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δημοτικότητα και στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, ο οποίος εμφανίζει 45% θετικές γνώμες έναντι του Αλέξη Τσίπρα που πετυχαίνει 24%. Ως προς το θέμα εκλογών που τόσο επίμονα ζητά η αντιπολίτευση, ο κόσμος δεν δείχνει να είναι σύμφωνος καθώς μόνο το 45% δηλώνει πως χρειάζονται εκλογές.

Στο ερώτημα «ποια είναι καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα», το 32% επιλέγει κυβέρνηση ΝΔ. Μόνο το 14% προτιμά τη σημερινή, ενώ η πλειοψηφία (52%) δηλώνει «καμιά από τις δύο». Στο ερώτημα αν χρειάζονται εκλογές, το 53% τάσσεται κατά και το 45% υπέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ: Κυβέρνηση και Δανειστές μας στέλνουν στο Μνημόνιο υπ’ αριθμόν 4 – Ξεθώριασαν οι κόκκινες γραμμές του Αλέξη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τουρκία: Μαζέψτε τον Ερντογάν και τους αυλικούς του – Με απύθμενο θράσος ζητούν 18 νησιά από την Ελλάδα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πολικό ψύχος στην Ειδομένη. Δεν υπάρχει ζωή σε σκηνές, σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν (pics)