Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Ριχάρδος Λαμπίρης: Πως η Ράνια Αικατερινάρη έφερε τον άνθρωπο της στο ΤΑΙΠΕΔ

Ράνια Αικατερινάρη. Διευθύνουσα Σύμβουλος Υπερταμείου

Ράνια Αικατερινάρη. Διευθύνουσα Σύμβουλος Υπερταμείου

Η ανακοίνωση της τοποθέτησης του κ. Ριχάρδου Λαμπίρη στην θέση του CEO του ΤΑΙΠΕΔ δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Κουβεντιαζόταν ήδη από την Παρασκευή όταν ο ίδιος ανακοίνωσε στην HSBC ότι αποχωρεί από την θέση του. Εξ αυτού του λόγου ήδη η τράπεζα από την Παρασκευή το μεσημέρι αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Μάλιστα δεν είναι τυχαίο ότι μεγάλος διαχειριστής κεφαλαίων ρωτήθηκε την Κυριακή το πρωί εάν ξέρει κάποιον για να τον αντικαταστήσει.

Ο κ. Λαμπίρης είναι στέλεχος αιχμής. Με εξαιρετικές σπουδές, εργαζόταν για χρόνια στην HSBC και έχει μεγάλη ειδίκευση στα ενεργειακά θέματα και είναι γνώστης των θεμάτων της ΔΕΗ . Είναι προσωπικός φίλος της επικεφαλής του Υπερταμείου κ. Ράνιας Αικατερινάρη η οποία και τον πρότεινε στους θεσμούς. Οι δυο τους συνεργάστηκαν όταν η γνωστή manager εργαζόταν στην ΔΕΗ. Η πρόταση της έγινε αποδεκτή όπως σήμερα το μεσημέρι αποκάλυψε το  mononews.gr.