Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον άτυχο επιχειρηματία – Τι δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου (video)

Σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή βρίσκεται ο άτυχος επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι ληστές, τα ξημερώματα, μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, όπως δήλωσε πρίν απο λίγο ο διοικητής του νοσοκομείου Γεννηματάς που μίλησε στους δημοσιογράφους.

Όπως είπε ο κύριος Κεκερής, ο Αλέξανδρος Σταματιάδης  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ βαριά κατάσταση και υπεβλήθη σε δύο χειρουργεία που συνολικά κράτησαν 11 ώρες.

Ο επιχειρηματίας έχει υποβληθεί σε νεφρεκτομή, αλλά ακόμα τα ζωτικά του όργανα, όπως το ήπαρ και ο θώρακας, αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

«Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο διοικητής του νοσοκομείου προσθέτοντας οτι έχει χάσει πολύ αίμα. Στην ερώτηση των δημοσιογράφων πόσες σφαίρες δέχθηκε, ο διοικητής δεν μπορούσε να απαντήσει και είπε οτι πιθανώς να είναι δύο οι σφαίρες, ίσως και τρεις.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης νοσηλεύεται αυτήν την ώρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του διοικητή του νοσοκομείου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 52χρονος επιχειρηματίας-«Ανάψτε ένα κερί για να γίνει καλά» λέει η σύζυγός του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαροπαλεύει ο επιχειρηματίας-θύμα ληστείας στην Κηφισιά – Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης που πυροβόλησαν οι ληστές μέσα στο σπίτι του