Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
AUTO

Με 8ετή εγγύηση το νέο Ford Fiesta

Η Ford σας δίνει έναν ακόμη λόγο για να χαμογελάτε – για την ακρίβεια έναν ακόμη λόγο για να αποκτήσετε το νέο Fiesta, το πιο τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο στην κατηγορία του με την απαράμιλλη οδηγική ευχαρίστηση.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του δημοφιλούς μοντέλου στην  Ελληνική αγορά, η Ford αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στο νέο Fiesta και επιπλέον της εργοστασιακής εγγύησης 8 ετών, το εφοδιάζει με ένα ακόμη «όπλο» για την κατάκτηση της κορυφής.

To νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Credit που τίθεται σε ισχύ από την 1η Αυγούστου, σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το νέο Ford Fiesta με ένα εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο, από 1,99%.

Το επιτόκιο αυτό αποτελεί μέρος των αποκλειστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης που η Ford προσφέρει για το νέο Fiesta – επιλέξτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και αποκτήστε το με ελάχιστη προκαταβολή από 2.598€ ή από 181€ το μήνα. Αποκτήστε εύκολα το νέο Ford Fiesta και αγαπήστε ξανά τους δρόμους, την οδήγηση και το ταξίδι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με 251.000 ευρώ πουλήθηκε η Lancia Delta Integralle του Kankkunen!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ό,τι πιο περίεργο και σατανικό έχει διαπράξει γυναίκα σε αυτοκίνητο…

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όταν η Fiat συνάντησε τη Bulgari…