Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Burning Man Festival: Αν θέλεις να … καείς στο σεξ, αυτό είναι το φεστιβάλ για σένα!!

festival

Ένα … “βρώμικο” φεστιβάλ συνεπάγεται άθλιες συνθήκες, εγκαταστάσεις και παντελή απουσία υγιεινής. Για τους επισκέπτες όμως του “Burning Man Festival” ο όρος του “βρώμικου” ξεπερνάει κάθε φαντασία, καθώς σκοπός τους είναι να “λερωθούν” και μάλιστα πολύ. Κάθε χρόνο άνθρωποι όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο συναντιούνται στην έρημο της Νεβάδα με ένα κοινό σκοπό: Ατελείωτο σεξ!!!

Το Βurning Man είναι ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ του πλανήτη για όσους θέλουν να βιώσουν μια εμπειρία πέρα από κάθε ταμπού. Διεξάγεται κάθε χρόνο, από το 1986, στην έρημο της Νεβάδα, στις ΗΠΑ και για μια βδομάδα το Black Rock Desert γίνεται τόπος συνάντησης ατόμων με εναλλακτικές κοσμοθεωρίες. Ιδιότυπα events διοργανώνονται καθημερινά και η μουσική που ακούγεται δεν είναι η εύπεπτη αμερικανική ποπ. Το όνομά του το έχει πάρει από το τελετουργικό καψίματος ενός γιγάντιου ανθρώπινου ομοιώματος την προτελευταία μέρα του φεστιβάλ.

Όταν πρωτοξεκίνησε, το Burning Man περίπου 30 χρόνια πριν, ελάχιστοι μυημένοι μετέβαιναν στην έρημο, όμως τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε ένα μαζικό γεγονός που προκαλεί μποτιλιαρίσματα στους δρόμους που διασχίζουν την έρημο.

Το σημαντικότερο έκθεμα του φεστιβάλ είναι το Orgy Dome, μια τεράστια σκηνή που στήθηκε όπως περιγράφει και το όνομα του, για ένα ομαδικό όργιο. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να ανέβουν στην σκηνή και να κάνουν σεξ, σε όποιο σημείο θέλουν, με όποιον εκείνοι θέλουν. “Είναι ένα καλωσόρισμα, ένας συνδυασμός του έρωτα σε όλες τις μορφές του” αναφέρει η ομάδα του “And Then There’s Only Love” που είναι υπεύθυνη για την ιδέα.

Πέρσι πάνω από 5.000 άνθρωποι απόλαυσαν την εμπειρία του ομαδικού σεξ στο Dome, με τα ζευγάρια να περιμένουν με ανυπομονησία στην ουρά για να ανέβουν στη σκηνή.

Πάντως, όσοι ετοιμάζετε βαλίτσες, καλό θα ήταν να βρείτε και έναν σύντροφο μέχρι την αποχώρηση σας, καθώς το φεστιβάλ είναι ανοιχτό μόνο για ζευγάρια, τα οποία θέλουν να γευτούν την εμπειρία της αλλαγής συντρόφων, ή απλώς να βιώσουν την απόλυτη σεξουαλική απελευθέρωση. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως στο χώρο βρίσκονται και ερωτικοί συνοδοί (escorts), οι οποίοι συμμετέχουν στις ερωτικές σας συνευρέσεις με το αζημίωτο φυσικά.

“Είναι κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό. Οι διοργανωτές είναι πολύ προσεκτικοί και προσπαθούν να σιγουρέψουν ότι όσοι μπαίνουν εκεί μέσα έχουν ένα μοναδικό σκοπό, το σεξ. Δεν θέλουν κάποιον που μπήκε απλώς για να κάτσει και να δει… Εάν κάποιος έχει έρθει μόνο μόνο για να δει, τότε θα πρέπει να φύγει”, ξεκαθαρίζει ένας από τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

Οι περισσότερες γωνιές είναι ειδικά σχεδιασμένες για ζευγάρια, ενώ υπάρχουν και εκείνες με την πινακίδα “open for more” δηλαδή για threesome, όργια και γενικά ζευγάρια ανοικτά σε νέες εμπειρίες.

Η 28χρονη Jocelyn πήγε στο φεστιβάλ με τον σύζυγο της Luke. Για την ίδια το Burning Man Festival ήταν η πρώτη της εμπειρία σε ομαδικό σεξ και την περιγράφει ως ένα καταλυτικό γεγονός που άλλαξε πλήρως την κοσμοθεωρία της.

“Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι εκεί, νέοι, ηλικιωμένοι, λεπτοί, παχουλοί”, εξηγεί και περιγράφει τον χώρο των συνευρέσεων ως “ένα σκοτεινό δωμάτιο στο οποίο ακούγεται όλη την ώρα αισθησιακή μουσική”. “Υπάρχουν πολλά στρώματα με καθαρά σεντόνια, ενώ ένας συνοδός σε μεταφέρει στο δικό σου στρώμα εκεί όπου σε περιμένει ένα άλλο ζευγάρι”, μας λέει η Jocelyn, διευκρινίζοντας ότι με τον σύντροφό της, τον Luke, μοιράστηκαν το ίδιο στρώμα με άλλα τέσσερα άτομα.

Απελευθερωτική ιδέα ή απλώς μία ευκαιρία για αχαλίνωτο σεξ χωρίς αναστολές, το μόνο σίγουρο είναι πως το συγκεκριμένο φεστιβάλ είναι απλά μοναδικό!

Διαβάστε ακόμη: 

http://www.mononews.gr/nei-sexoualiki-paradisi-sto-laos-ke-sti-virmania/18990

Δείτε επίσης: 

http://www.mononews.gr/ine-sexoualiki-sas-zoi-vlaveri-gia-perivallon/19510