• Portraits.gr

    Το πολύχρωμο Zodiac Super Sea Wolf Diver


    Ένα ρολόι καταδύσεων που μοιάζει παραδοσιακό, αλλά με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό, είναι το Zodiac Super Sea Wolf Diver που σας παρουσιάζουμε σήμερα.

    H συγκεκριμένη εκδοχή του Super Sea Wolf έρχεται με βαθύ μπλε καντράν, στο οποίο ξεχωρίζουν πορτοκαλί λεπτομέρειες, και ατσάλινο μπρασελέ, που συνιστούν ένα ρολόι γεμάτο χρώμα, όμορφο, γοητευτικό και διασκεδαστικό.

    Η κάσα του ρολογιού είναι διαμέτρου 40 χιλιοστών και πάχους 13 χιλιοστών. Αν και σπορ ρολόι, δεν είναι υπερμεγέθες και είναι άνετο στο χέρι.

    Είναι αξιοσημείωτο το βάθος του καντράν, που του δίνει μία αίσθηση η οποία θυμίζει παλιότερα ρολόγια, ενώ η ένδειξη της ημερομηνίας, τοποθετημένη στις 3:00, είναι έξυπνα φτιαγμένη έτσι ώστε να διαβάζεται εύκολα. Δεν περνάει επίσης απαρατήρητο το γεγονός ότι στο καντράν συναντάμε πολλές διαφορετικές γραμματοσειρές που θυμίζουν τα ρολόγια καταδύσεων της δεκαετίας του ’60 και του ’70.

    Με αντοχή στο νερό έως τα 200 μέτρα, το Zodiac Super Sea Wolf Diver μοιάζει με ιδανική σπορ επιλογή για ανθρώπους που συνηθίζουν να φορούν πιο φανταχτερά ρολόγια, όμως θέλουν κάτι διαφορετικό στις διακοπές τους ή όταν πηγαίνουν στην παραλία.

    Το ρολόι τροφοδοτείται από την καλίμπρα STP 3-13 της Swiss Technology Production (STP), η οποία μαζί με την Zodiac ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια της Fossil. Το απόθεμα ενέργειας του μηχανισμού είναι στις 44 ώρες περίπου.

    Η τιμή του ανέρχεται στα 1.395 δολάρια και περιλαμβάνει το ατσάλινο μπρασελέ, μία ξύλινη θήκη και εγγύηση 2 ετών. Οι εκδοχές του ρολογιού με λουρί αντί για μπρασελέ ξεκινούν από τα 1.095 δολάρια. Είναι μία καλή τιμή για ένα ρολόι καταδύσεων εμπνευσμένο από το παρελθόν, με έξυπνη χρήση του χρώματος, όμορφο σχεδιασμό και σωστό μέγεθος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ρολόι που θα σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι την Tudor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το Longines Avigation Watch Type A-7 USA Limited Edition

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Η καινοτομία που φέρνει το Superocean Héritage II Chronograph 44 Outerknown της Breitling



    ΣΧΟΛΙΑ