• Portraits.gr

    Τα ξεχωριστά Carrera Heuer 02 Tourbillon Special Editions Ayrton Senna


    To 1991 o Άιρτον Σένα βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας του. Ο Βραζιλιάνος πιλότος που έγραψε ιστορία στη Formula 1 και αποτελεί ακόμα και σήμερα, 24 χρόνια μετά τον θάνατό του, σύμβολο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τη χρονιά εκείνη εμφανίστηκε σε περιοδικά και σε αφίσες στους δρόμους, διαφημίζοντας την κατασκευάστρια ρολογιών TAG Heuer. Το σλόγκαν που συνόδευε την εικόνα του Σένα ήταν: “Μη λυγίζεις στην πίεση”.

    Η ελβετική ωρολογοποιία τιμά τώρα τον Άιρτον Σένα με δύο νέα ρολόγια σε περιορισμένη έκδοση αφιερωμένα σε αυτόν: τα Carrera Heuer 02 Tourbillon Special Editions Ayrton Senna.

    Ο υψηλής ακρίβειας χρονογράφος TAG Heuer Carrera Calibre Heuer 02 λειτουργεί με την καλίμπρα Heuer 02 που πρωτοείδαμε το 2016. Η κάσα είναι διαμέτρου 45 χιλιοστών, ενώ το στυλ του ρολογιού με τις κόκκινες λεπτομέρειες (οι οποίες χαρακτήριζαν τον Άιρτον Σένα) του δίνει έναν ιδιαίτερο αέρα. Με άνετο μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι, πρόκειται για ένα αγωνιστικό ρολόι που συνδυάζει στυλ και ποιότητα.

    Από την άλλη, το TAG Heuer Carrera Calibre Heuer 02T είναι το απόλυτο αγωνιστικό ρολόι. Μονόχρωμο, με μαύρο λουράκι και κόκκινες λεπτομέρειες με την “υπογραφή” S του Άιρτον Σένα, περιλαμβάνει έναν σύνθετο μηχανισμό τουρμπιγιόν που εξασφαλίζει εξαιρετική ακρίβεια, ενώ αντέχει στο νερό έως και σε βάθος 100 μέτρων.

    Ο χρονογράφος κοστολογείται στα 5.750 ευρώ, ενώ το τουρμπιγιόν στα 19.100 ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ρολόι που θα σας κάνει να δείτε με άλλο μάτι την Tudor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το Longines Avigation Watch Type A-7 USA Limited Edition

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Η καινοτομία που φέρνει το Superocean Héritage II Chronograph 44 Outerknown της Breitling



    ΣΧΟΛΙΑ